Dit zijn 6 redenen waarom je via een reisbureau Zuid Afrika boekt

Van alle prachtige landen op de wereld heb je Zuid Afrika uitgekozen voor je eerstvolgende rondreis. Een fantastische bestemming, maar hoe ga je jouw rondreis boeken? Doe je dit zelf of via een reisbureau Zuid Afrika? In dit artikel lees je waarom het verstandig is om via een reisbureau gespecialiseerd in Zuid Afrika te boeken. Hier zijn 6 goede redenen!

1. Gespecialiseerd advies

Je hecht veel waarde aan je verre rondreis en wilt natuurlijk dat alles goed geregeld is. Door je voorafgaand aan je rondreis uitgebreid te laten adviseren door een Zuid Afrika specialist krijg je meer inzicht in de mogelijkheden waardoor je de juiste keuzes maakt. Zo haal je de meest optimale ervaring uit jouw rondreis Zuid Afrika! Bovendien geeft een reisadviseur die alles weet van Zuid Afrika je veel ‘insider tips’ die jouw reis extra speciaal maakt. Denk aan de beste plekken om alle dieren van de Big Five te kunnen zien tijdens een safari of de leukste spots van Kaapstad. Zuid Afrika specialisten hebben dit land zelf al eens bezocht en kunnen je uit eigen ervaring het beste advies geven dat je maar kunt krijgen!

2. Ontzorging

In het zelf uitzoeken van jouw rondreis gaat veel tijd zitten. Je bent uren- of dagenlang bezig en raakt het overzicht kwijt door het enorme aanbod aan hotels en vluchten op het internet. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan is het hoog tijd om jouw wensen te delen met een Zuid Afrika reisbureau. Een reisadviseur gaat, op basis van jouw wensen, aan de slag om een rondreis samen te stellen die helemaal bij jou past! Je hebt zelf geen werk aan het vastleggen van vluchten, reserveringen voor overnachtingsplekken en safari’s of voorwaarden voor het huren van een auto. Een Zuid Afrika reisbureau neemt dit allemaal bij jou uit handen! Relaxt toch?

3. (Financiële) Zekerheid

Boek je zelf vluchten en overnachtingsplekken via verschillende aanbieders? Hier zijn veel risico’s aan verbonden mocht er zich iets voordoen zoals een pandemie of ongeval op reis. Bij veel aanbieders krijg je dan niet je vooruitbetaalde geld terug. En moet je snel terug naar huis? Dan heb je ook geen recht op repatriëring. Boek je jouw rondreis via een reisbureau voor Zuid Afrika die aangesloten is bij brancheorganisaties zoals de ANVR en het SGR? Dan boek je een reis onder duidelijke voorwaarden én heb je financiële zekerheid over de door jou vooruitbetaalde reissom!

4. Hulp bij problemen


Koffer kwijt? Vlucht gemist of vertraging? Of is er iets anders aan de hand op reis? Een specialist Zuid Afrika reizen springt voor jou in de bres! Jouw reisadviseur helpt mee met het vinden naar een oplossing en het indienen van claims. Zo ga je met een vertrouwd gevoel op vakantie!

5. Kom op unieke plekken

Sla linksaf waar de rest rechtsaf gaat. Als je zelf niet veel weet van Zuid Afrika is dit lastig. Door juist je rondreis bij een reisbureau Zuid Afrika te boeken kom je op unieke plekken omdat zij expert zijn in dit land. Een Zuid Afrika expert kent de gaafste lodges die jij zelf niet snel zult vinden. Wakker worden in een lodge bij het gebrul van een leeuw en geluiden van allerlei andere wilde dieren is iets magisch! Door de specialistische kennis van Zuid Afrika specialisten kom je op unieke plekken!

6. Persoonlijk contact

Hoe fijn is het om in een snelle, digitale wereld persoonlijk contact te hebben bij het regelen van een rondreis die zo belangrijk voor jou is? Tijdens een afspraak op het kantoor van een Zuid Afrika specialist krijg je duidelijke uitleg over wat jij allemaal kunt zien en beleven in dit prachtige land én je kunt gelijk vragen stellen die bij je opkomen. Het boeken van je rondreis tijdens een persoonlijke afspraak is bovendien stukken belevenisvoller en leuker. Laat die voorpret maar beginnen!

Op De Reisspecialist vind je reisadviseurs uit héél Nederland die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van reizen naar Zuid Afrika. Vind een Zuid Afrika specialist!